2018-06-02 06:30:30• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Ma nem tud társaság nélkül meglenni

Napi horoszkóp június 2-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
Ön nagyon szenvedélyes hangulatban van, úgy tűnik, ma kitörhet végre a megszokott kerékvágásból, és barátaival egy görbe estét kanyarít. Nyitottá válik az újdonságok irányába és izgalmakra vágyik. Új barátságokat köthet, vagy megtalálja azokat az embereket, akik ösztönzőleg hatnak önre és kissé kiszámíthatatlanok.


Bika: IV. 20. - V. 20.
Ma különösen könnyen teremt kapcsolatot, nagyon megértő az önhöz közel állókhoz. Ha kellemes beszélgetőtársra akad, akkor önnek ma ez az intellektuális kihívás nagy örömöt okoz. Mai napon a társasági élet igen fontos önnek, pihentető, ugyanakkor szellemileg ösztönző ismerősök között tölti a mai estét.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Mai napon az eszmecsere és a gondolatközlés rendkívül fontos szerepet tölt be, nagyon szeretné ma hallatni a hangját, szinte késztetése a beszéd. Ha más nem akad, akkor szóba elegyedik a sorban ön mögött állóval, vagy az utcán elhaladókkal. Nagyon gyorsan vág az esze, ha kényes helyzetbe keveredne, azonnal kimagyarázkodik.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ma a Vénusz és a Hold szemben állásának következményében fogékonnyá válik partnere igényére, ha kell, akkor a gondoskodó szülőt, vagy a csábító szeretőt is képes adni magából. Igazán kedvező fényszög, gyengédséget és ösztönös megérzést biztosít az ön számára.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Ma nem tud társaság nélkül meglenni, hajlamos lehet még a saját rovására is előtérbe helyezni partnerét. Ha kordában tudja tartani a hetedik sorsterületén elhelyezkedő Mars civakodó természetét, akkor nagyon építővé válik ez a mai nap.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A mai napon az ön ötödik sorsterületén elhelyezkedő Hold-Plútó együttállásnak köszönhetően az ön érzelmi energiái felerősödnek, szinte indulatosan viselkedhet kedvesével, azonban ezek a fellobbanások törvényszerűen tisztulást hoznak. Ennek következtében az érzelmek nyugodtabban nyilvánulnak a későbbiekben.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Önnel ma nagyon könnyű kijönni, biztonsággal kapcsolódik más emberekhez, mert nem érdekli önt a versengés. Jól érzi magát a bőrében, érzelmileg stabil, nem ítélkezik, és nem érzi szükségét annak, hogy mások viselkedését irányítsa, következésképpen önnek is nagyobb szabadsága van.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Önben ma ismét hatalmas önbizalom van, mert érzi magában az erőt, hogy képes boldogulni a világban, és már nem lehet megfélemlíteni önt, mert nincs önben bizonyítási kényszer. Nem ragaszkodik mereven az elképzeléséhez, mert tudja, hogy a merev testtartás az sebezhető ponttá válik, mert ami nem hajlik, az könnyen törik.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ma is befelé figyel és érzi annak meggyőző igazolását, hogy rátermett, megbízható. A partnere visszaigazolásai is megerősítik ebben. Jó hangulatban telik az este is!


Bak: XII. 22. - I. 19.
Az ön jegyében ma együtt áll a Hold a Plútóval, ez nagytakarításra ösztönzi. Ennek mélyebb oka is lehet, elképzelhető, hogy egy belső nagy megtisztulást szeretne, tudnia kell a külső változásokat mindig egy belső változás előzi meg.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Mars az ön jegyében kiapadhatatlan mennyiségű energiát biztosít, amelyet előnyösen használhat fel célja érdekében. Remekül érzi magát a bőrében, és az új élményekre való nyitottsága révén mozgósítani tudja belső erőforrásait.


Halak: II. 19. - III. 20.
Ma igénye van a változatosságra. Szenzibilitása sérülékennyé teheti, csak annyit segítsen amennyi még nem teher, mert ön szélsőségességre és önfeláldozásra bármikor képes.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: